Trinn for trinn – dancing through time

Noen ganger er det å komme  seg  gjennom livet som å lære seg å danse  «trinn for trinn».  Det å bruke tid utendørs til bevegelse/trening  og lek gir mulighet for fritt tankespinn.

Sistnevnte er sjelens «fuel» – det er blant annet her vi lader opp følelsene våre. I tankespinneriet som flyter av gårde. Når vi er i «flyt». Og noen ganger må vi lade opp alene. Gå en tur, trene, sløve i en stol, gjøre husarbeid, eller sove for å få nytt overskudd. Det jeg snakker om er å «hvile hjernen». Flyte av gårde med oss selv.  Følelser  som glede, overraskelse, spenning, beundring, mestring, kjærlighet og andre positive emosjoner vi føler på oss sammen med andre mennesker –  at de er sanne og ekte – de lader oss også opp.. For det er kanskje noen mennesker vi slapper så godt av sammen med at vi også hviler oss og får nytt overskudd sammen med dem – i stedet for uten dem. Vi er i flyt og lades opp hver gang vi treffer dem. Sjeldne eksemplarer. Disse menneskene må vi huske å aldri ta for gitt. Vi må huske å fortelle dem at de gjør oss glade og lykkelige. Og vi må respektere dem. For alt i verden må vi det.

Få kul DAB+ radio og tre bøker
Bestselgerklubben.no

Jeg har nettopp fått svar fra Rikshospitalet om at de ønsker å ha meg innlagt to ganger – i første omgang fem dager – så blir det en gang til i høst – for å finne ut hva som er galt med kroppen min. Jeg er veldig takknemlig for at jeg blir HELT gjennomsøkt. Tilstanden har kommet og gått siden ten årene og har gradvis har blitt verre. Det er vanskelig å forestille seg  at jeg nesten ikke klarte å gå for en stund siden. Og at jeg følte at den ene foten delvis ikke virket som den skulle. Nå har tilstanden lagt seg til ro igjen og jeg merker bare litt svakhet i musklene på den samme siden av kroppen min. Fra topp til tå. Jeg trener lett – nå for tida svømmer jeg hver dag, og har gjort flere kostholdsjusteringer.

Det er bare å ta ting et steg – eller små danse trinn av gangen og mest av alt søke følelser og opplevelser som gir oss «fuel» og glede. Alene eller sammen med de helt helt sjeldne eksemplarene. Tankespinn. Dansetrinn. Step by step.

Ønsker dere en god søndags kveld!

Klemmer AK
(English below the pictures)

 

Sometimes working your way through life is like learning to dance. You have to go step by step. Spending time playing and working out outdoors gives me opportunity to let my thoughts flow freely.

This is my fuel for the soul. Where i recharge my emotions. In this free spin of thoughts. I sometimes have to do this on my own; walking in the woods, working out, relaxing in a deep chair or doing housework. It is where I rest my mind, floating in my own thoughts. Positive emotions like joy, surprise, excitement and mastering And then there are some special people that also have the ability to help me recharge. You probably also have them. Take care of them, because they’re special.

Just received concrete feedback from the hospital. They want to hospitalize me in two rounds late summer/early autumn to conduct a thorough and broad examination to find answers to what is wrong. So grateful. This condition that has taken control of my life, has been bothering me since the teens. However, the last year everything just got slowly worse. Cannot describe how I look forward to finding some answers and treatment.

For the moment, just a little better again. So I swim, and I walk, alone or with my special ones. One step at a time.

Have a great Sunday evening.

Blogglisten hits